Subscribe:

Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά

Καλημέρα. Οι χθεσινές ενημερώσεις και επισημάνσεις που κάναμε για τις ενδεκάδες των ομάδων που συμμετείχαν σε αγώνες κυπέλλων, τελικά βοήθησαν αρκετά βάσει των τελικών αποτελεσμάτων. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με τα σημερινά. Πάμε λοιπόν να δούμε τα τέσσερα ματς του προγράμματος:
Στο Αγγλικό Λιγκ Τρόφι τόσο η Κόβεντρι όσο και η Πρέστον θα κατεβάσουν τις βασικές τους ενδεκάδες. Δύσκολο ματς, αλλά η Κόβεντρι έχει ένα προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας.
Στο Ισπανικό κύπελλο, η Μπαρτσελόνα όπως ήταν φυσικό θα έχει πολλές αλλαγές, αλλά δυστυχώς για την… Κόρδοβα, ο Μέσι θα παίξει! Πιθανό χατ τρικ δηλαδή από τον Αργεντινό ο οποίος πριν από τρεις μέρες πήρε την τέταρτη σερί χρυσή μπάλα!
Στο Μπέτις – Λας Πάλμας με πολλές αλλαγές η Μπέτις, για αυτό το ματσάκι θέλει προσοχή! Πιθανό άντερ πάντως, διότι ανάμεσα στους πολλούς, δεν θα αγωνιστεί και ο πρώτος σκόρερ της Μπέτις, που έχει πετύχει 10 γκολ…
Το Χετάφε – Ατλέτικο είναι Μαδριλένικο ντέρμπι στο οποίο όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως αντιπαλότητα. (Το αντίθετο μάλιστα). Με σχετικά αξιόπιστες ενδεκάδες και οι δύο ομάδες και το σημαντικότερο είναι ότι τελικά θα παίξει για την Ατλέτικο ο κορυφαίος της παίκτης και σκόρερ, ο Φαλκάο που έχει μέσο όρο πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι!
Επειδή στο πρώτο ματς το σκορ ήταν 3-0, αναμένω φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο από την Χετάφε, καθώς για να κάνει την μεγάλη έκπληξη θα πρέπει να πετύχει από τρία γκολ και πάνω! Ο Φαλκάο κάνα δυο… τα έχει, οπότε μπορεί να δούμε ακόμα και όβερ 3.5!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου