Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

BETMAN: Η Βάσκο «τελειώνει» τη Σάο Πάολο


Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του στοιχήματος. Το συγκεκριμένο κουπόνι, κυριολεκτικά, δεν παίζεται. Χθες κάναμε μια αρκετά μακροπρόθεσμη πρόβλεψη σε ό,τι αφορά τον νικητή του Europa League.

Το ποντάρισμα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα, θα πρέπει να είναι χαλαρό και να κρατήσουμε δυνάμεις για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Τα μοναδικά παιχνίδια που μου τράβηξαν λίγο την προσοχή είναι στη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ, Βραζιλία.

Η Μποταφόγκο υποδέχεται τη Σάντος και με νίκη παραμένει ακόμα στο κόλπο για μια θέση που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες της νέας περιόδου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε, εκεί που ο Ζέεντορφ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Παράλληλα, υπάρχει γκρίνια για το προπονητή Οσβάλντο Ολιβέιρα. Η Σάντος θα ταξιδέψει χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νεϊμάρ. Ο νεαρός επιθετικός κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής, για τους αγώνες προετοιμασίας της χώρας του και αποτελεί σημαντική απώλεια για τη Σάντος. Παραχώρησε ισοπαλία κόντρα στην Ιντερνασιονάλ (1-1), ενώ ο τεχνικός της Ρομάλιο, σχολίασε ως «αστεία» τα σχόλια περί υποβιβασμού. Βλέπω νίκη της Μποταφόγκο, αλλά δε θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.



Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να πλησιάσει και απειλήσει την πρωτοπόρο Φλουμινένσε. Στην τελευταία της αναμέτρηση έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Φιγκεϊρένσε σκοράροντας έξι τέρματα δείχνοντας ότι δε θα παραιτηθεί από το διεκδίκηση του τίτλου. Ωστόσο, οι απουσίες ίσως παίξουν τον ρόλο τους. Η Ιντερνασιονάλ έχει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ επικρατεί αισιοδοξία για τη συνέχεια. Θα αποφύγω να δώσω νικητή και θα σταθώ στις επιθέσεις των δύο ομάδων και βλέπω το Goal/Goal να επαληθεύεται.

Κλείνουμε με παιχνίδι της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής) και τη νίκη της Γκρέμιο στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Η Γκρέμιο θέλει να εξασφαλίσει τη θέση της στο Λιμπερταδόρες αφήνοντας πίσω τους διώκτες της. Με την Κρουζέιρο την περασμένη αγωνιστική, παρουσίασε δύο πρόσωπα, με το καλό της να είναι στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Σπορτ Ρεσίφε, μετά τη βαριά ήττα από την Πορτουγκέσα, όπου δέχθηκε πέντε τέρματα. Τα… σπασμένα πλήρωσε ο τεχνικός της Ρεσίφε, ο οποίος και απομακρύνθηκε άμεσα από τον σύλλογο. Πρεμιέρα θα κάνει αύριο στον πάγκο ο Σέρτζιο Γκουέντες. Αξίζει το διπλό του 2,10.

Η πρόταση

ΤΡΙΑΔΑ

137. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ 1Χ 1,70-3,35

141. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ GOAL 1,65

151. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ 2 2,10

Απόδοση: 5,89-11,60

BETMAN: Η Βάσκο «τελειώνει» τη Σάο Πάολο

Τις καλημέρες μου σε όλους τους φίλους και τις φίλες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενόψει ενός κουπονιού Τετάρτης που αποτελεί ένα ζέσταμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για το διήμερο που θα ακολουθήσει με τις εθνικές ομάδας και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ξεχώρισα από το σημερινό μας κουπόνι. Από τα παιχνίδια που είναι πριν από τα μεσάνυχτα κράτησα μόνο τον άσο της Ρωσίας επί της Σλοβενίας στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των U19, ενώ στο Στόκπορτ-Ρέξαμ θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

Πάμε τώρα και μετά τα μεσάνυχτα εκεί όπου υπάρχει το κυρίως μενού της 29ης αγωνιστικής στην Α΄ Βραζιλίας. Σε ένα πρωτάθλημα που συνεχίζεται με το δικό του ενδιαφέρον. Κρουζέιρο και Πορτουγκέσα βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα και ίσως φυλάξουν τα νώτα τους.

Η πρωτοπόρος Φλουμινένσε καλείται να κάνει στην έδρα της Μπαϊα ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο με την απόδοση μια χαρά στο 2,20, ενώ στο Μποταφόγκο-Σάντος αν ήταν να διαλέξω ένα σημείο θα ήταν ο άσος λόγω έδρας όπως και στο Πόντε Πρέτα-Ναούτικο.

Η προτελευταία Φιγκεϊρένσε καλείται να αξιοποιήσει την έδρα της και να πάρει τη νίκη γοήτρου επί της ουραγού Ατλέτικο Γκοϊονιένσε, ενώ στο ντέρμπι Βάσκο Ντα Γκάμα-Σάο Πάολο οι γηπεδούχοι με το τρίποντο της νίκης θα πάρουν εφτά βαθμούς διαφορά από τον βασικό τους διώκτη για την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Επίλογος σημείων με τον άσο της Ιντερνασιονάλ που τρέχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών απέναντι στη 2η Ατλέτικο Μινέιρο που δεν είναι και στα καλύτερά της εκτός έδρας και μακριά από την επικίνδυνη λόγω έλλειψης στόχου Κορίνθιανς που υποδέχεται τη Φλαμένγκο.

Κάπως έτσι ψυχολόγησα το σημερινό κουπόνι και καλή επιτυχία σε όλους σας σε ό,τι και αν επιλέξετε με υπομονή, γιατί και αύριο μέρα είναι.

Η πρόταση

ΤΡΙΑΔΑ

136. ΜΠΑΪΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 2 2,20

140. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1 1,90

141. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ 1 2,10

Απόδοση: 8,77

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου