Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φιλικά για οβερ

Έψαξα όμως να βρω όλες τις αποστολές μία προς μία και διαπίστωσα ότι σχεδόν όλες οι ομάδες κατεβαίνουν σήμερα με πολλές απουσίες και αλλαγές που σίγουρα επηρεάζουν την αγωνιστική τους ταυτότητα! Ποιες είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες αλλαγές; Αμέσως! Πρόκειται για τις παρακάτω:
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΠΓΔΜ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΧΙΛΗ, ΣΕΡΒΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ!
Και δεν μιλάμε τώρα για δυο, τρεις παίκτες, αλλά για πλειάδα βασικών ποδοσφαιριστών! Οι δοκιμές νέων παικτών αλλά και η εύλογη ξεκούραση αρκετών μεγάλων αστέρων είναι στην… ημερήσια διάταξη! Άκρη λοιπόν δεν βγάζεις και για αυτόν τον λόγο θα σας συνιστούσα να φυλάξετε τα χρήματά σας, για το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Πάντως είναι παρατηρημένο ότι στα φιλικά είθισται να σημειώνονται πολλά γκολ, καθώς εκτός από τους παίκτες, απουσιάζουν και οι σκοπιμότητες! Όπου λοιπόν βρείτε αποδόσεις που να αξίζουν τον κόπο, δοκιμάστε την τύχη σας σε ένα σύστημα με ζητούμενα όβερ…
Εν κατακλείδι λοιπόν, δεν παίζω αλλά ούτε και προτείνω τίποτα, εκτός από έναν άσσο, ο οποίος προέρχεται από το πρωτάθλημα της Αργεντινής! Αφορά στην Ολ Μπόις και ο λόγος δεν είναι ότι ξαφνικά… αγάπησα αυτήν την ομάδα, αλλά ότι η αντίπαλος της η Κολόν, θα κατέβει απόψε με σχεδόν αναπληρωματική ενδεκάδα, μετά από απόφαση του προπονητή της!
Άντε να προσθέσω και το εκτός κουπονιού διπλό της Λέτσε για την τρίτη κατηγορία στην Ιταλία και τέλος για σήμερα! Κοιτάξτε να είστε… εγκρατείς, διότι όταν χάνουμε τα χρήματα μας σε τέτοιες στοιχηματικές μέρες δεν μας φταίει καμία… τρόικα και κανένας Γιούνγκερ!

Bookenemy.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου