Subscribe:

Ads 468x60px

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Βραδιά Τσάμπιονς λίγκ

Πρώτος όμιλος
«Ετσι όπως είναι διαμορφωμένη αυτή τη στιγμή η βαθμολογία, η Πόρτο είναι όχι μόνο με το ένα, αλλά και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση! Βρίσκεται στην κορυφή με εννέα βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην Πορτογαλία την ουραγό και ουσιαστικά αδιάφορη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία όχι μόνο δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό, αλλά δεν έχει καν σκοράρει! Αν λοιπόν η Πόρτο κάνει το ευνόητο και πάρει αυτό το ματς, τότε με τους δώδεκα βαθμούς στο σακούλι θα έχει περάσει στους 16.
Η Ντιναμό Κιέβου αντιθέτως, χρειάζεται την νίκη και μόνο την νίκη απόψε, προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται στο Κίεβο την Παρί. Οι Ουκρανοί δήλωσαν αποφασισμένοι για τους πολύτιμους βαθμούς και πιστεύω ότι οι Πορτογάλοι θα χρειαστούν να περιμένουν έως τις 21 Νοεμβρίου ώστε να σφραγίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εν ολίγοις σε αυτόν τον όμιλο θα ρισκάρω στον άσσο της Ντιναμό. Στο άλλο ματς δεν βλέπω ουδεμία έκπληξη. Η Παρί θα επαναλάβει αυτό που έπραξε και μέσα στο Ζάγκρεμπ. Νίκη και μην σας πω και με το ίδιο σκορ! (2-0).»
ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παραμύθι με τη φετινή Μάλαγα κάπου εδώ θα λάβει τέλος. Η Μίλαν θέλει μόνο νίκη για την πρόκριση και πιστεύω ότι θα την πάρει. Έχω πει εδώ και καιρό ότι κάποια στιγμή περιμένω μεγάλο …ξεφούσκωμα από τη Μάλαγα που έχει αποδυναμωθεί πλήρως σε σχέση με πέρσι. Τα λεφτά που περίμεναν από τον άραβα δεν ήρθαν όπως αναμενόταν και κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα προβλήματα να βγαίνουν στην επιφάνεια.
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Τα πράγματα για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι απλά, καθαρά και ξάστερα! Ή κερδίζει τον Άγιαξ και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση, ή δεν κερδίζει και ακόμα και Χ να φέρει λέει οριστικά …μπάι μπάι στην πρόκριση. Ο τέταρτος όμιλος ήταν εξ’ αρχής ο πιο δύσκολος από τους 8 καθώς είχαμε να κάνουμε με τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη! Οι επενδυτές της Σίτι όμως δεν θα θέλουν με τίποτα να δουν να πάνε χαμένα τα ευρουδάκια τους από Νοέμβρη μήνα. Διακυβεύονται τεράστια ποσά και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες της Σίτι. Επειδή πάντως η απόδοση του άσσου είναι πολύ μικρή, σκέφτομαι να ρισκάρω στη νίκη των Άγγλων από το ημίχρονο. Επίσης επειδή είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρξει διαιτητική εύνοια για την αγγλική ομάδα, αν το πράγμα στραβώσει, ίσως από το τσεπάκι του διαιτητή βγει κόκκινη κάρτα για τον Άγιαξ. Και αυτό είναι ένα ειδικό στοίχημα που μπορεί να το κυνηγήσω, όπως και το over των κόρνερ από πλευράς Σίτι…
Στο άλλο παιχνίδι δεν ασχολούμαι με τις αστείες αποδόσεις που έδωσαν στη Ρεάλ! Με την πρωταθλήτρια Γερμανίας παίζει και όχι με καμιά Γρανάδα ή καμιά Οσασούνα. Το οβεράκι είναι πολύ πιθανό αλλά και εδώ πληρώνει λίγο. Οπότε πάσο…
Απόψε διεξάγονται εμβόλιμες αγωνιστικές στη Βρετανία. Είχα δώσει μια υπόσχεση μέσα από την εκπομπή ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου με αυτά τα παιχνίδια διότι τα αλλεπάλληλα ματς που δίνουν οι βρετανικές ομάδες έχουν αλλοιώσει τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα! Έλεγα μάλιστα, ότι δεν είναι λίγοι οι παίκτες που υποστηρίζουν ότι αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια κάθε Τρίτη και Σάββατο τους έχουν κουράσει τόσο πολύ που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Θα τηρήσω λοιπόν την υπόσχεσή μου, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, έχω κυκλώσει 5-6 ομάδες τις οποίες όμως δεν θα ποντάρω. Θα περιμένω να δω τι θα κάνουν και επιφυλάσσομαι για τα ματς του ερχόμενου Σαββάτου. Ως τότε επαναλαμβάνω ότι δεν παίζω ούτε ένα ευρώ στους βρετανούς!
Καλή τύχη!!!

Bookenemy.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου